El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Apagats els focs de la Font del Quinzet i de la Zona Nord d'Alcoi

  • En la Zona Nord, també al pas pel riu i en els bancals del costat s'ha produït un altre foc.

Amb el vent i la pujada de les temperatures, i amb la desescalada en marxa, torna el foc. Matiner com quasi sempre, aquest dissabte s'ha declarat un incendi en la zona de la Font del Quinzet, a prop del llit del riu Serpis i també a prop del parc natural de la Font Roja, al terme d'Alcoi. A les 18:03 l'han donat per controlat. En la Zona Nord s'ha registrat un altre incendi que ha estat també ràpidament extingit.

 

S'ha botat foc en la zona pròxima a la Font del Quinzet al voltant de les 5 de la vesprada, i en les tasques han participat 2 helicòpters, 2 autobombes i 2 cotxes bombers forestals.

El vent ha dificultat les tasques d'extinció del primer foc de la temporada que s'ha donat per controlat a les 18:03 segons els bombers de la Generalitat.

La Font del Quinzet està ubicada junt al riu Riquer després de la unió dels rius Polop i Barxell, afluents del Serpis. Per tant, forma part del Paisatge Protegit del Serpis. És una àrea de ribera protegida per xops i salzes on mana la font que rep aquest nom degut a la poca quantitat d’aigua que ofereix durant l’any.