El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Focus Pime ajudarà a empreses, emprenedors i autònoms de les nostres comarques a innovar i rellançar la seua activitat

Presentació del Fous Pime a l'Ajuntament d'Alcoi / AM
Dimarts 14 de novembre en l'Àgora d'Alcoi de 9 a 14 h

Alcoi aposta pel projecte d'Smart City, dins de l'estratègia DUSI, i aquest serà un dels punts a tractar. A Àgora també es faran diversos tallers que aprofundeixen en aquests punts, i es parlarà d'economia circular i social, de la indústria 4.0 o de com aprofitar YouTube com a estratègia de vídeo-màrqueting. Encara ets a temps d'inscriure't

Encara pots inscriure't al Focus Pime i Emprenedoria de L'Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Un lloc on s'espera que mitjanes i xicotetes empreses generen oportunitats de negoci. Per descomptat, també està dirigit a emprenedors i autònoms. En aquest enllaç pots inscriure't a la sessió que vulgues de l'esdeveniment de dimarts 14 de novembre a'Agora.

I Focus Pime com ajuda als emprenedors i empreses? Doncs amb xerrades, taules redones i sessions de networking per tal de fer contactes. Els dos temes essencials són l'empresa 4.0, és a dir, el necessari pas a la digitalització; i de l'emprenedoria en femení. Alguns dels ponents que estaran a Focus Pime seran Juan Ignacio Torregrosa, Manolo Pastor o Manolo Gomicia, entre d'altres. Destaca el plenari en què la consultora estratègica de capital humà, Eva Collado, parlarà de les competències dels treballadors en el segle XXI.

Alcoi aposta pel projecte d'Smart City, dins de l'estratègia DUSI, i aquest serà un dels punts a tractar. A Àgora també es faran diversos tallers que aprofundeixen en aquests punts, i es parlarà d'economia circular i social, de la indústria 4.0 o de com aprofitar YouTube com a estratègia de vídeo-màrqueting.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'IVACE i els CEEIs de la Comunitat, dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, cofinançada pel fons FEDER de la Unió Europea.