El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fonèvol convida de nou a tirar confeti morat en festes en defensa de la igualtat

Fonèvol repartirà, com cada any, confetí morat. Serà el pròxim 13 d'abril al club d'amics de la UNESCO
El pròxim dia 13 d'abril es podrà arreplegar el confeti i resta de material reivindicatiu al club d'amics de la UNESCO

El 13 d'abril es podrà arreplegar el confeti morat i altre material reivindicatiu a la seu d'amics de la UNESCO. I el dia 16 tindrà lloc l'entradeta popular oberta a tots, festers i no festers. Des de Fonèvol consideren que "malgrat els grans titulars, la igualtat és encara una meta on arribar"

"Malgrat els grans titulars, la igualtat és encara una meta on arribar". Així ho asseguren des de Fonèvol, l'associació per la igualtat en la festa, des d'on consideren que "ara, més que mai, cal recordar a la societat que queda molt per fer. Sense anar més lluny, hi ha moltes filaes on no hi ha cap dona amb dret a votar".

I com cada any, Fonèvol convida a participar del seu caràcter reivindicatiu amb dos activitats en el mes d'abril. La primera és el ja tradicional repartiment de confeti morat, que es podrà arreplegar el pròxim 13 d'abril, de 17,30 a 21 hores, al club d'Amics de la Unesco. Allí també es podrà arreplegar la resta de material que prepara l'associació, com agulletes, adhesius, polseres o llibres.

I la segona activitat oberta a tots és l'entradeta popular, que tindrà lloc el 16 d'abril a partir de les 22,30 pel carrer Sant Nicolau. És el quart any que Fonévol participa en les entradetes "amb l'interés d'obrir la possibilitat de participar en els actes de la festa a la gent que tinga ganes de desfilar, festera i no festera". Per a participar, tan sols cal fer una aportació per a pagar la música, i tota la informació es pot sol·licitar al mail fonevol@hotmail.com.

En definitiva, amb aquestes activitats, Fonèvol reivindica "la integració de la dona en la festa amb tots els drets i que tant l'Associació de Sant Jordi com la resta d'institucions impulsen l'entrada de dones i xiquetes en les filaes, que totes les filaes tinguen dones de ple dret i que no posen excuses quan els ho demanen".