El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fonèvol convoca una nova edició del concurs de fotografia 

Fotografies guanyadores de l'edició del 2016. Imatge d'arxiu

Es valora la qualitat tècnica de les imatges, però sobretot el seu contingut crític sobre la participació de la dona en la festa alcoiana. 

"Finalment podem dir que hi ha més filaes amb dones de ple dret que sense elles; però, com sempre diem des de Fonèvol, queda molt per fer". Així conviden des de Fonèvol a la 14 edició del seu concurs de fotografia festera, amb un tema clar: una visió crítica de la participació de la dona en la festa. "A poc a poc hem d'anar ensenyant un poble sense discriminació que permeta que totes les persones puguen decidir com participar en la festa, que els drets i els deures siguen iguals per a tothom", expliquen des de Fonèvol. 

Com ja es fera en l'edició anterior, les imatges s'enviaran en format digital, i s'exposaran en paper les fotografies guanyadores. Hi ha dos modalitats: fotografia en color, i fotografia en blanc i negre; i dos premis per a cada modalitat: 200 euros al guanyador, i 100 euros al segon. 

Des de Fonèvol expliquen que les imatges han d'anar acompanyades de les dades de l'autor i un títol, "es pot afegir, de manera opcional, el lloc on s'ha fet cada fotografia i una breu descripció o explicació del motiu que l'ha inspirada". Les imatges es poden enviar des de l'1 al 21 de setembre del 2019, i el jurat deliberarà el 27 de setembre en un acte obert al públic. Finalment els premis es lliuraran el 4 d'octubre, just abans de l'exposició que estarà al Club d'Amics de la UNESCO fins al 25 d'octubre. Pots consultar les bases del concurs ací mateix.