El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fonèvol organitza l'edició 13 del seu concurs de fotografia

Si vols consultar totes les bases del concurs pots mirar-les en fonevol.net

L'objectiu és aportar una mirada crítica sobres les nostres festes de moros i cristians

Com ja van 13 anys, l'associació Fonèvol organitza el seu particular concurs de fotografia on la principal protagonista és la dóna. Segons Fonèvol: "Hi ha més dones en algunes filaes, però les filaes continuen maltractant les primeres dones que van creuar. La festa està molt lluny de ser paritària, queda molt per fer."

Al concurs es podran presentar totes les persones majors d'edat, i hi hauran dos modalitats, una de fotografia a color i una altra en blanc i negre. Per a les dos modalitats el primer premi serà de 200 euros i el segon de 100.

Les obres es presentaran per correu electrònic fonevol@hotmail.com i els participants hauran de posar al cos del correu les seues dades, i el títol de la fotografia. A més també es podrà explicar des d'on està feta la fotografia i el motiu pel qual s'ha fet. Aquestes fotografies han de ser pròpies i no han d'estar publicades en cap lloc.

Cada autor podrà presentar sols 3 fotografies per categoria, i el termini d'entrega serà des del dia 1 de setembre fins al dia 23. El lliurament de premis serà el dia 5 d'octubre i cap participant podrà guanyar més d'un premi per modalitat.