El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fonts policials i veïns confirmen que el bus transitava sense passatgers i que abans del tràgic final va advertir uns adolescents que compraven llepolies

El conductos va cridar fort per advertir del perill, especialment a un grup d’adolescent que en eixe moment es trobaven comprant llepolies en una tenda situada molt a prop d’on finalment va acabar xocant el vehicle.

Fonts oficials policials consultades per AM revelen que el vehicle no portava passatgers en eixe moment. Les primeres investigacions apunten que el conductor hauria abaixat del bus i que es va adonar que se li havia oblidat posar el fre de mà, Aleshores va intentar detindre el vehicle sense èxit. L'home era veí d'Alcoi, casat i amb dos fills. Per sort, no passava ningú pel carrer en eixe moment. Abans del tràgic final, va advertir a crits uns xiquets que compraven llepolies a prop.

El passat dijous 23 de juny sobre les 20h un autobús que cobria la ruta Alcoi-Muro va col·lidir contra la façana de Mobles Cabeza, a l’encreuament de Muro que es dirigeix cap a pobles com Benimarfull. El desafortunat accident va posar fi a la vida del conductor.

Fonts consultades per AraMultimèdia confirmen que l’incident mortal es podria haver produït per una errada humana quan el conductor hauria abaixat del vehicle. Eixes fonts oficials que encara tramiten les investigacions, sospiten que en eixe moment s'hauria adonat que no havia posat el fre de mà. Va ser aleshores quan va intentar detenir l’autobús sense èxit. El vehicle se’l va tirar a sobre provocant-li la mort al ser colpejat contra una paret. En eixe moment no hi havia cap passatger dins del bus.

Testimonis presents en l'entorn de l'accident  asseguren que va cridar fort per advertir del perill, especialment a un grup d’adolescent que en eixe moment es trobaven comprant llepolies en una tenda situada molt a prop d’on finalment va acabar xocant el vehicle.

L’home que va perdre la vida era alcoià, vinculat a la Filà Llauradors i era casat i pare de dos fills d'entre 25 i 30 anys.