El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Formació municipal per a entendre la Compra Pública Innovadora

"Sens dubte, es tracta d'un projecte clau per a assentar unes bases sòlides sobre les quals continuar treballant per una ciutat intel·ligent, sostenible i integradora, fomentant la innovació com a eix principal d'un creixement sostenible" assegura Alberto Belda, regidor d'innovació.

Encara pots participar en la sessió prevista per al dimecres 22 de juliol. Et facilitem la via de contacte.

L'Ajuntament d'Alcoi s'ha proposat ser un dels primers a potenciar la Compra Pública Innovadora, la CPI, un nou sistema d'entendre les adjudicacions públiques en què la institució planteja el problema que vol resoldre i les empreses li ofereixen solucions innovadores o fins i tot propostes no existents al mercat actual. L'objectiu és que les administracions tinguen ferramentes per enfrontar-se als seus problemes concrets, al mateix temps que es promou el teixit empresarial posant reptes damunt la taula.

Doncs bé, aquest dimarts 21 de juliol i demà dimecres 22, l'Ajuntament celebra unes sessions formatives per entendre bé açò de la CPI. La jornada s'emmarca també dins del projecte "Nodes IoT per a Smart Alcoi", que finança l'Agència Valenciana de la Innovació. Es tracta d'eixe projecte de l'Smart City que vol aplicar l'internet de les coses per tindre informació de la ciutat i poder delimitar els problemes, per exemple de mobilitat o de qualitat de l'aire, per tal que les empreses puguen proposar eixes solucions innovadores.

La primera sessió d'aquest 21 de juliol ha estat dirigida a l'equip municipal. La de demà dimarts serà en línia, de 12 a 14 hores, i obert a agents econòmics i socials, que podran interactuar i presentar els seus dubtes. Això si, cal confirmar l'assistència prèviament en l'adreça electrònica contacto_smarcity@alcoi.org.