El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fotografia massiva entre mares i fills en La Rosaleda a Alcoi

Fotografia massiva entre mares i fills en La Rosaleda a Alcoi / De Mare a Mare
La fotografia tindrà lloc, el dia 4 de març a les 11.00 hores

El projecte fotogràfic Tetarte, convida a les mares a alletar als seus fills i a ser part d'una inoblidable fotografia massiva el pròxim 4 de març a les 11.00 h en La Rosaleda a Alcoi

Diumenge 4 de març a les 11.00 hores en Plaça La Constitució (La Rosaleda) a Alcoi, tindrà lloc de la mà de Tetarte, una trobada massiva entre mares i fills, per a participar en la sessió fotogràfica, que es realitzarà de forma inèdita a Alcoi i simultània en 42 ciutats de Xile, Colòmbia, Mèxic, Costa Rica, Brasil i Espanya al voltant del món.

Tetarte, és un projecte fotogràfic creat per la fotògrafa xilena, Paloma Leiva, directora general, qui al costat d'ONG Grial fa més de 6 anys lidera aquesta iniciativa pro lactància que va nàixer a Santiago de Xile i que cada any suma més adeptes al voltant del món.

L'Ajuntament d'Alcoi patrocina aquesta activitat que està organitzada per l'Associació 'De Mare a Mare' que enguany celebra el seu desé aniversari amb Tetarte.

Aquesta 6a versió del projecte es titula, Tetarte, 'L'Art d'Alletar en sororitat'. Les mares han d'assistir vestides de negre i els xiquets de blanc i quan acabe tot es recopilarà el material per a muntar una exposició fotogràfica per a celebrar la setmana mundial de la lactància materna.