El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Francés busca la implicació de l'Ajuntament en la futura gestió del CADA

Aquest encontre es produirà el proper divendres 16 de desembre a la seu de la Conselleria de Cultura a València. Toni Francés està citat a la capital…

Aquest encontre es produirà el proper divendres 16 de desembre a la seu de la Conselleria de Cultura a València. Toni Francés està citat a la capital del País Valencià per a trobar-se amb la directora general de Patrimoni Cultural Marta Alonso i el màxim responsable de l'Obra Social de Caja Mediterráneo Carlos Moyano.

Durant aquesta reunió, el màxim representant del Govern Local traslladarà la intenció de l'Ajuntament d'implicar-se en la gestió del CADA per intentar així desbloquejar la situació actual. Recordem que el Centre d'Art d'Alcoi està tancat des del passat mes de juliol i que, en principi, no obrirà de nou les seues portes en un breu període de temps.

Toni Francés assegura que ja s'han encetat els contactes amb els organismes titulars del CADA, i que aquests "s'han mostrat predisposats a que puguem encetar vies de col·laboració per a la futura gestió del centre". A més, afirma que l'Ajuntament d'Alcoi mai deuria haver abandonat el projecte. Com apuntàvem més amunt, en paraules de l'alcalde, "l'Ajuntament intentarà implicar-se en la mesura de les seues possibilitats per garantir la continuïtat d'un museu de gran importància per a la nostra projecció cultural i turística. Farem el que estiga a les nostres mans, i esperem que tant la Conselleria com Caja Mediterráneo es comprometen en el projecte".

 

Més informació:
MIRADES D'ARA (10 de desembre): La innocentada del CADA
AM (9 de desembre): El futur del Centre d'Art en l'aire
AM (9 de desembre): El BLOC proposa fer-se amb la titularitat del Centre d'Art d'Alcoi per 500.000 euros

ALCOI