El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Francesc Gamero: "Els pressupostos destinats a la indústria de la Comunitat Valenciana augmenten en un 12%"

  • Gamero celebra que gràcies a la gestió del Consell i l'Ajuntament, el centre de malalats mentals d'Alcoi podrà obrir prompte les seues portes
  • Al Secretari autonòmic l'ha acompanyat la directora general de l'IVACE, Julia Company i el portaveu de Compromís en Alcoi, Màrius Ivorra.

El secretari autonòmic d'Hisenda de la Generaliat, Francesc Gamero, parla amb Aramultimèdia sobre els pressupostos del 2021 pel que faa les comarques i sobre la gestió del Consell arran de l’edifici Barranqueti que permetrà l'apertura del centre de malalts mentals..

ARAMULTIMÈDIA ha entrevistar al Secretari autonòmic d’hisenda, Francesc Gamero, que ha acudit a Alcoi per a oferr  una conferència al Centro d’Ovidi Montllor per a parlar del finançament autonòmic.

Gamero, representant de COMPROMÍS en la Conselleria d'Hisenda, ha destacat que els pressupostos pactats pel Botànic són dels més expansius i amb caràcter inversor que ha signat la Generalitat perquè tenen com a fi nodrir a tot el teixit industrial. El secretari autonòmic ha explicat que aquests pressupostos augmenten en un 12% en comparació als de l'any anterior i seran especialment importants a la comarca de l’Alcoià i El Comtat, ja que és una zona que està fortament industrialitzada.


No hem perdut l’ocasió, i a més de parlar de pressupostos i ajudes a les pimes, hem volgut conéixer la seua opinió sobre la cessió de l’edifici Barranquet al Consell. Segons Gamero, centres de salut mental com aquest són molt necessaris, lamenta que aquesta infraestructura haja estat tant de temps tancada. Però apunta que “per fi estem veient el final del túnel”.

Amb Julia Company

Al Secretari autonòmic l'ha acompanyat la directora general de l'IVACE, Julia Company i el portaveu de Compromís en Alcoi, Màrius Ivorra en una ampla jornada de visites per la ciutat. A banda de l'institut tecnològic AITEX, han estat a l'Institut Andreu Sempere,

 

Pots veure l'entrevista completa al vídeo.