El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Francesc Gisbert guanya el Premi de Narrativa Infantil Ciutat d'Alzira

Francesc Gisbert

L'obra premiada, 'El campament d'aniràs i no tornaràs' narra la història d’un grup de xiquets i xiquetes que hauran de resoldre l’enigma que s’amaga al campament on s’estan

L'escriptor alcoià Francesc Gisbert ha guanyat el XXIV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per l’obra 'El campament d'aniràs i no tornaràs', en el marc dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira. 

El jurat del XXIV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, format per Alfred Aranda, Bernat Bataller, Beatriu Cajal, Immaculada Cerdà i Martín Piñol, ha destacat que l’obra de Gisbert "aposta per la novel·la clàssica d’aventures, on l’acció va dosificant-se adequadament per a mantindre l’interés del lector al llarg d’una trama plena de notes d’humor". 

El campament d'aniràs i no tornaràs narra la història d’un grup de xiquets i xiquetes que hauran de resoldre l’enigma que s’amaga al campament on s’estan. Així, es tracta d’una història amb acció, intriga i misteri en què els protagonistes, molt diferents entre si, descobriran el valor de l’amistat i de la cooperació.