El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Francesc Gisbert presenta 'Màgia per a un poble' al CFPA Orosia Silvestre

Els alumnes ja havien treballat en classe el llibre

Conèixer més d'a prop a l'autor i les interioritats del llibre va ser l'objecte de la presentació amb l'autor alcoià, que ja ha publicat diversos llibres en valencià. Els quasi 50 assistents van gaudir amb les anècdotes i explicacions de Gisbert, qui va entaular un diàleg sobre diverses qüestions de la seua obra. 

No tots els lectors tenen la possibilitat d'establir un diàleg obert i fluït amb l'autor d'una obra. No obstant això, els alumnes del CFPA Orosia Silvestre sí que van gaudir aquest 29 de març d'una oportunitat única amb Francesc Gisbert. Ells havien treballat durant el curs el llibre 'Màgia per a un poble', que encara que va ser publicat al 2008 mai perdrà actualitat. Segons Gisbert, "és com una enciclopèdia de la cultura popular i no és necessari llegir-ho des del principi al final" perquè es poden seleccionar capítols a l'atzar.

L'escriptor alcoià no solament va donar detalls del llibre en la seua presentació, sinó que a més va establir un diàleg amb els alumnes. Va relatar què el que escriu "forma part de la nostra cultura identitària per a tenir un major coneixement de qui som".

A la conclusió de l'acte, Francesc Gisbert va signar diversos llibres als assistents. Tot en el vídeo d'Aramultimèdia