El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Francisca Pérez es farà càrrec de la revista de festes de Muro

Substitueix a l'actual cronista Pere Corredor, que deixa aquesta responsabilitat per incompatibilitat amb el treball. La revista d'enguany es pot trobar ja en les llibreries de Muro al preu de 10 euros.

Ja està a la venda la revista de les festes de Muro, amb desenes d'articles, col·laboracions festeres i literàries, investigacions sobre la història del poble, i un record fotogràfic de les festes del 2018.

És l'última edició que coordina el cronista de la Junta, Pere Corredor, que per motius laborals deixa aquest treball, que ara passarà a mans de Francesca Pérez. Corredor s'ha mostrat molt satisfet per l'èxit de la revista que "any rere any se supera, està convertint-se en una vertadera enciclopèdia del nostre poble, amb articles històrics, articles d'investigació, poemes i altres reflexions". L'edició actual són quasi 200 pàgines a color i de qualitat, gràcies als patrocinadors i a la col·laboració desinteressada de fotògrafs, tant amateurs com professionals, i veïns del poble. La revista de festes es pot aconseguir en qualsevol llibreria de Muro al preu de 10 euros.