El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Francisco Albiñana guanyador del sorteig de Grup Immobiliari Carbonell

Francisco Albiñana, guanyador del sorteig jun amb el director general i director d'Ontinyent / Grup Inmobilària Carbonell

L'usuari afortunat de gaudir d'aquesta experiencia amb altra persona és Francisco Albiñana, natural d'Albaida.

Fa uns mesos el Grup Immobiliària Carbonell preparava una enquesta per a conéixer l'opinió dels seus clients, però també han aprofitat perquè tots els que participaren tingueren l'oportunitat d'entrar en un sorteig molt interessant.

El Grup Immobiliària Carbonell va realitzar fa sis mesos un tipus d'enquesta per a analitzar les opinions i preferències dels usuaris relacionades amb el sector immobiliari.

Tots els que han participat també han sigut inclosos en un sorteig d'un cap de setmana per a dos persones en el Resort de 5 estrel·les 'SH Villa Gadea de Altea'.

L'usuari afortunat de gaudir d'aquesta experiencia amb altra persona és Francisco Albiñana, natural d'Albaida.

Carlos Albiñana, director de Carbonell Immobiliària d'Ontinyent, i Ignacio Blanes, director general de Grup Carbonell Immobiliària, entregaren el premi la setmana passada, i s'han mostrat molt satisfets per l'alta participació que han rebut, fent possible el fet de conéixer de primera mà l'opinió dels seus clients sobre la situació del mercat immobiliari.