El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Francisco Asensio, guanyador del Trofeu Rotary Club Alcoi Font Roja

Torneig a Elx / RCAFR

El bon oratge i la solidaritat han donat com a resultat una jornada de golf perfecta a Elx 

El Rotary Club Alcoi Font Roja (RCAFR), amb la col·laboració del Club de Golf Alcoi, han organitzat un trofeu al Pitch & Putt de l'Escola de Golf d'Elx. S'han jugat 27 clots i el guanyador ha estat Francisco Asensio amb 55 punts.

El segon classificat ha sigut Antonio Lamas, que s'ha quedat a només un punt d'Asensio. Els golfistes han pogut gaudir d'una jornada amb una excel·lent climatologia, la qual cosa ha col·laborat a crear un magnífic ambient. A més de competir, els jugadors han pogut compartir desdejuni i dinar en les mateixes instal·lacions de l'Escola de Golf a Elx.

Després del dinar, s'han lliurat el guardó del vencedor i els 18 premis de bola més a prop a la bandera en cadascun dels 18 clots del camp, gràcies als patrocinadors d'aquest projecte benèfic.

La posterior rifa dels obsequis aportats per col·laboradors ha permès completar l'acció solidària. Aquest Torneig de Golf solidari forma part del projecte rotari 2018/2019 de RCAFR. La intenció és engegar un ambiciós projecte educatiu que millore la comprensió de la realitat del càncer.

Els valors de l'esport i els hàbits beneficiosos que aporten serveixen a Rotary Club Alcoi Font Roja d'estendard en els nostres projectes, que tenen com a motivació comuna la millora de diversos àmbits socials en el nostre entorn relacionats amb la infància.