El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Francisco Cantó, número 3 del PP d'Alcoi: "El projecte fonamental ha de ser la creació d'ocupació"

És la seua primera com a polític. Treballa en el món de l'industria i la fàbrica des de fa 30 anys. H estat relacionat al món de la Festa com a membre de l'ASJ i és fester dels Gusmans. 

És la seua primera experiència com a polític i és el número 3 de la llista del PP per aconseguir el govern d'Alcoi. Es tracta de Francisco Cantó. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb ell i ha comentat que la creació d'ocupació és el projecte fonamental de la formació conservadora.

El número 3 del Partit Popular per a les eleccions municipals d'Alcoi, Francisco Cantó, ha decidit formar part de l'equip encapçalat per Quique Ruiz, ja que "són projectes als quals no pots dir que no". S'ha vist "autoobligat perquè li apeteix treballar per Alcoi".


Fa 30 anys que forma part del món empresarial de la indústria i la fàbrica alcoiana. Argumenta que el seu "bagatge personal i la certa experiència" fa que "li apetisca posar-la al servei públic".


Sobre la creació d'ocupació, afirma que ha de ser "el projecte fonamental del PP i de tots els alcoians". Personalment li "fa pena veure el riu de cotxes que ix d'Alcoi a treballar fora d'Alcoi". Reconeix que treballar fora de la ciutat és "un pas a no viure a Alcoi, i no viure en Alcoi genera pobresa".