El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fresneda Magazine alça la veu davant l'assetjament escolar en la nova edició de la revista 

Portada de la setena edició de Fresneda Magazine, protagonitzada per l'empresari i cantant alcoià Adrián Giner Pastor.

El testimoni d'un afectat, l'anàlisi d'experts i diverses accions de conscienciació formen part d'aquesta edició de la revista, que vol arribar com a més joves millor. 

Ja està a la venda la nova edició de la revista cultural i social Fresneda Magazine, feta des de les nostres comarques. La nova edició se centra en l'assetjament escolar, amb un testimoni, diverses accions de conscienciació, i l'anàlisi d'experts. Tot per a "intentar oferir una ajuda per als joves que puguen veure el contingut".

El director de Fresneda Magazine, Aitor Pla, diu que "és un repte molt important per als qui formem part de la revista, però estem molt entusiasmats al veure l'expectació que s'ha creat sobre contingut que oferim contra l'assetjament escolar. A més, és un contingut en el qual hem intentat ser el més acurat possible per a arribar al màxim de persones possibles".

La setena edició de Freneda Magazine estrena també disseny, i introdueix una nova secció literària, en aquesta ocasió amb la publicació d'un capítol de la novel·la "El momento de nuestras vidas", de l'Alcoià Javier Carrascosa. I com sempre, la participació de moltes personalitats del món cultural, com Carlos Salinas, actor, compositor i músic; o Miquel Santamaría, Johanna Caplliure i Damià Jordà ens parlaran de la reobertura de l'IVAM CADA a Alcoi.