El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fuig de l'hospital d'Alcoi un pacient amb Coronavirus, i la policia ha d'anar a buscar-lo a casa

Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi.

Després d'escapar-se de l'hospital aquest dimecres, s'havia atrinxerat en sa casa, on tenia retinguda a la seua dona i a la qual li impedia obrir la porta de casa.

La persona patia trastorn psicològic i presentava un comportament agressiu; va haver de ser ingressada a l'hospital després de donar positiu per Coronavirus. Es va escapar de l'hospital, i la policia nacional el va detenir en sa casa, on s'havia atrinxerat.

Després d'escapar-se de l'hospital aquest dimecres, s'havia atrinxerat en sa casa, on tenia retinguda a la seua dona i a la qual li impedia obrir la porta de casa. Davant d'aquesta situació, els agents han procedit a entrar a l'immoble per tal de reduir a la persona, que presentava un estat cada volta més alterat, i "suposava un perill per a si mateix i per a la seua dona", segons fonts policials. En el moment de la detenció, el malalt no ha presentat oposició.

La dona es troba en bon estat de salut, encara que amb un "evident estat d'ansietat" a causa de la situació. L'home ha sigut conduït de tornada a l'hospital en ambulància, custodiat en tot moment per la policia. L'Hospital ha iniciat les gestions per a sol·licitar judicialment el seu ingrés no voluntari, i iniciar el protocol de prevenció sanitària per a localitzar i aïllar a totes les persones que han mantingut un contacte ell. La Policia Nacional ha donat trasllat de les actuacions a l'Autoritat Judicial.