El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fuita de gas al carrer Sant Francesc d'Alcoi

Un bomber comprova la fuita de gas al carrer Sant Llorenç
Els bombers han comprovat la zona i s'ha demanat a l'empresa subministradora que talle el gas de l'edifici

Afortunadament no cal patir danys materials ni personals. Bombers i Policia Local han comprovat la zona i han donat avís a l'empresa perquè talle el subministrament de gas a l'edifici fins que s'arregle la fuita. 

En aquesta ocasió la notícia ha vingut quasi fins a la porta d'Aramultimèdia. Bombers i Policia Local han actuat al carrer Sant Francesc, per tallar una fuita de gas que hi havia a l'edifici veí nostre. Tot indica que un vehicle, en un moment indeterminat, ha pegat un colp a la canonada de gas que hi ha a la façana, provocant una xicoteta fuita. Els Bombers han acudit per comprovar la fuita i vore si revesteix perillositat; mentre que la Policia Local tracta de localitzar els propietaris de l'edifici per avisar-los que es talla el gas i que han de reparar l'avaria. Afortunadament tot ha quedat en un esglai i no cal lamentar danys personals ni materials. 

 

Edició: la notícia ha sigut editada perque hi havia una errada en el nom del carrer. És Sant Francesc i no Sant Llorenç. L'incident ha tingut lloc al carrer on està Aramultimèdia, així que no entenem ben bé què ha passat pel cap de la redactora per a canviar-li el nom!