El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fumata Blanca: Es reprén el futbol Regional el 27 i 28 de març

El grup 8è de la Primera Regional té un derbi ontinyentí a la volta del cantó.
  • Caldrà veure quin és el calendari que segueixen en Primera i Segona Regional
  • El 25 i 26, tornada a la competició

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana reobrirà totes les competicions territorials el pròxim cap de setmana del 26-27-28 de març.

Ha estat la noticia esperada pel futbol amateur i de formació. Els camps de futbol tornaran a acollir partits de competició a partir del cap de setmana del 26 i 27 i 28 de març. Aquesta reobertura s'ha pactat amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública després de la reunió que s'ha mantingut en el matí de hui entre membres de la Conselleria i la FFCV.

Dilluns que ve, el president de la FFCV, Salva Gomar, està citat en la Conselleria per a aportar dades necessàries a la redacció de la resolució que permeta la volta de l'esport en la Comunitat Valenciana. La Conselleria de Sanitat ha atés les peticions de la FFCV i prepararà una resolució en la qual es permeten les competicions i l'entrada de públic en els partits de futbol i futbol sala.

En un comunicat, la Conselleria de Sanitat explica que la consellera, Ana Barceló, «ha assegurat que revisarà les mesures en el sentit de relaxar les restriccions».

Segons comenten des del màxim organisme del futbol valencià, es 'confia en la paraula de la consellera, ja que ja ha demostrat complir-la amb el futbol de la Comunitat Valenciana en anteriors ocasions'.

Esta notícia ve a completar la decisió que es va comunicar fa dues setmanes amb la tornada als entrenaments dels equips afectats, però no en la faceta competitiva. Ara, cal veure com es reprèn el calendari lliguer en les categories de Primera Regional i Segona Regional i aquelles que afecten el futbol de formació.

Pel que fa als equips de la nostra zona de cobertura hi ha molt en joc, tant en el grup 8è de Primera Regional, amb la lluita per l'ascens entre el Deportivo Ontinyent, Ontinyent 1931 i el Contestano mentre que en 2a Regional, el Benigànim CF està en plena lluita per aconseguir l'ascens a Primera Regional.

Per tant, la FFCV desconvoca les concentracions que estaven previstes per a este dimecres 17 a València i agraeix als clubs la gran implicació que han tingut per a ajudar al fet que la Generalitat Valenciana rectifique la resolució.