El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fumata blanca: L'Ajuntament autoritza el Benigànim CF a entrenar i jugar al Municipal

El pròxim onze titular del Benigànim CF serà ja al Municipal. Foto: Vicent Gandia
  • El Benigànim CF- SD Vallada es disputarà al camp Municipal, diumenge a les 11.30
  • Acaba una lluita de molts mesos

El Benigànim CF ja ha obtingut el permís per poder jugar al Municipal, és a dir, per poder entrenar i competir al seu poble. Anit, el club va rebre la resolució del consistori ganxut i després de les gestions de la junta directiva amb la Federació Valenciana de futbol, el Benigànim CF-Vallada ja es podrà jugar al Municipal.

La notícia que tots els aficionats al Benigànim CF estaven esperant s'ha fet realitat en les últimes hores. El consistori ha autoritzat al quadre ganxut a fer ús de les instal·lacions del Municipal per al normal desenvolupament esportiu i competitiu. Amb aquesta resolució, conclou una lluita que va començar l'estiu i que ha posat l’epíleg ahir mateix, dies després que l'equip jugarà el primer partit de lliga com a local a l'exili de Montaverner davant el Genovés.
Ahir a la nit, el club va rebre el document que certificava la bona nova i automàticament la junta directiva va fer les gestions oportunes amb la Federació Valenciana de Futbol per canviar la seu a Benigànim. Una vegada confrontada tota la documentació, l'òrgan federatiu ha acceptat la sol·licitud de l’entitat beniganina i permetrà al Benigànim CF jugar al Municipal ja des del pròxim cap de setmana, que serà diumenge a les 11.30 davant el Vallada.
Amb aquesta decisió es posa punt final a un contrasentit que tenia en suspens a futbolistes, junta directiva i, com no a una afició i a un poble totalment identificat amb un equip que des de l'Ajuntament de Benigànim no se li ha donat resposta positiva fins ja començada la competició esportiva.

Al respecte, la junta directiva del Benigànim CF ha emés un comunicat en què "es mostren molt contents" davant la resolució "perquè des del Club desitjàvem el que creiem que és evident, utilitzar les instal·lacions municipals com a veïns de Benigànim que som. Des d'ací volem agrair a totes les persones que ens han ajudat a fer que tot açò siga possible"