El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fundació Limne i AITEX promouen la recuperació de la tortuga de riu autòctona

Més de 60 persones hi han assistit a l'activitat

Més de 60 xiquets i majors s'han apropat al llit del riu per tal de saber diferenciar la tortuga autòctona de la invasora. Els més menuts hi han aprés moltes curiositats de les tortugues, han vist les trampes i han conegut les diferències entre la 'nostra' tortuga i la 'forastera. ARAMULTIMÈDIA ha estat a l'activitat i ha parlat amb Quico Sempere, responsable del Departament Institucional d'AITEX. Tot al vídeo

La tortuga autòctona dels nostres rius té més fàcil la seua supervivència gràcies a l'activitat organitzada per AITEX, Fundació Limne i el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alcoi. Més de 60 xiquets i majors s'han apropat al llit del riu per tal de saber diferenciar la tortuga autòctona de la invasora. Els més menuts hi han aprés moltes curiositats de les tortugues, han vist les trampes i han conegut les diferències entre la 'nostra' tortuga i la 'forastera.

ARAMULTIMÈDIA ha estat a l'activitat i ha parlat amb Quico Sempere, responsable del Departament Institucional d'AITEX. Tot al vídeo.