El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fundació Mutua Levante acull la presentació del llibre ‘Morir con amor’ de Cristina Llagostera

Al llibre que presenta el pròxim divendres 30 de setembre a les 19h a la Fundació Mutua Levante explora grans temes psicològics i existencials relacionats amb el final de la vida.

La professional de la psicologia porta anys treballant en equips de Cures Pal·liatives d'Atenció Domiciliària i aprofita aquesta publicació per a donar a conèixer històries de dones, homes i xiquets que van connectar amb lo essencial malgrat el sofriment.

Cristina Llagostera és psicòloga especialitzada en cures pal·liatives i atenció a processos de pèrdua i dol. Al llibre que presenta este divendres 30 de setembre a les 19h a la Fundació Mutua Levante explora grans temes psicològics i existencials relacionats amb el final de la vida.

Al llibre ‘Morir con amor’ parla de la importància de realitzar un treball emocional i narra histories de dones, homes i xiquets que van aconseguir transcendir al sofriment i connectar amb lo essencial.

Llagostera és membre de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives i té formació en teràpies de tractament del trauma psicològic. Es considerada una figura de referència en l'acompanyament al morir, ha treballat deu anys en equips de Cures Pal·liatives d'Atenció Domiciliària, sent coordinadora d'un EAPS (Equip d'Atenció Psicosocial en malaltia avançada) durant huit anys.