El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fundació Mutua Levante rep un guardó del Consell Social de la UA

Elena Turrión i Carlos Mazón / Fundació Mútua Levante

La relació s'ha fet més estreta gràcies al Campus de la UA a Alcoi

Després de 3 anys de relació entre la Universitat d'Alacant i la Fundació Mútua Levante, el Consell Social de la universitat ha lliurat el Premi de Mecenatge Artístic i Cultural. Amb el premi de Mecenatge Artístic i Cultural s'ha reconegut a Fundació Mútua Levante per la seua tasca en la construcció i preservació de la cultura.

Elena Turrión, membre del Patronat de Fundació Mutua Levante, va rebre el premi de mans del President de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón. Cal destacar que el Consell Social de la UA reconeix anualment el compromís, trajectòria i implicació social i cultural de persones i entitats.

Fundació Mútua Levante porta col·laborant tres anys amb la Universitat d'Alacant en la seua proposta cultural en activitats com el Festival de Teatre Clàssic l'Alcúdia. No obstant això, a partir de la creació del Campus de la UA a Alcoi, totes dues entitats van signar un conveni de col·laboració per a augmentar l'oferta cultural i educativa de la zona. L'acord també compta amb la itinerància d'exposicions per les seus de la UA a la província d'Alacant.