El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fundació Mutua Levante i SOLC renoven el seu acord social i cultural amb un concurs de fotografia i dibuix i la IV edició del de relats curts

Moncho i Grau /AM
  • Hi ha dues categories. La Junior (13-17 anys) i la sènior. La temàtica és: ‘El càncer, un canvi en la nostra vida”.

L’Associació SOLC i la Fundació Mutua de Levante han renovat el seu compromís de col.laboració pel que fa a acció social i cultural amb la convocatòria de la IV edició del concurs de relats curts relacionats amb casos reals viscuts al voltant d’aquesta malaltia. I d'ací a poc temps, al web de SOLC, les bases del concurs de fotos i dibuixos.

Nando Moncho i María José Grau, en representació de la Fundació MUTUA i de SOLC (Associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer) respectivament, s’han congratulat de la renovació de la relació entre les dues entitats MUTUA segueix apostant per l’obra Social i també per la tasca cultural amb un ens com ara SOLC, que representa els malalts de càncer d’Alcoi.

Moncho ha anunciat que MUTUA es farà càrrec a partir d’enguany la Setmana Cultural de SOLC i que torna a col.laborar directament en aquestes dues activitats.

A la web de SOLC es podran consultar els detalls del nou concurs de Fotografia i Dibuix, que derivarà en una exposició que es mostrarà en la sala de l’entitat d’assegurances. I pel que fa al concurs de relats curts, s’arriba a la IV edició que també culminarà amb l’edició del corresponent llibre.

El termini per a presentar curts començava aquest dimecres i acaba el 31 de maig i segons la representant de SOLC, María José Grau, “per a participar es demana que la temàtica estiga relacionada amb aquesta malaltia. Els autors han d'estar vinculats d’alguna manera a SOLC”.

Hi ha dues categories. La Junior (13-17 anys) i la sènior. La temàtica és: ‘El càncer, un canvi en la nostra vida”.
Només es podrà presentar una obra per persona i aquells que en anteriors edicions es van presentar i no van guanyar, poden tornar a fer-ho. Els premis seran:

a) Per als finalistes de cada categoria, llibre “La teua història ens dona vida” on estaran inclosos
tots els treballs que arriben a la final

b) Per als 3 primers de cada categoria, estoig amb ploma estilogràfica.

c) Per al guanyador de cada categoria, publicació en la Revista Anual de SOLC, Trofeu i Tauleta.

Ací podeu consultar les bases del concurs