El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fundación Mutua Levante signa de nou un conveni de col·laboració amb la Creu Roja i s'adhereix al Pla Reacciona

Rafael Gandia, president de la Creu Roja CV i Elena Turrión, consellera executiva de Mutua Levante i Vicepresidenta de Fundación Mutua Levante firmant el conveni
  • El conveni aborda dues àrees: D’una banda, pal·liar les necessitats bàsiques de famílies en situació precària i, d’altra banda, l'ajuda a families amb xiquets en perill d'exclusió social.

Creu Roja i Fundación Mutua Levante han tornat a unir forces per ajudar a les famílies més vulnerables amb la firma d’un conveni de col·laboració per tercera any consecutiu. Com a novetat, la Fundación Mutua Levante s’ha adherit al Plan Reacciona per al 2023.

Fundación Mutua Levante renova amb Creu Roja Comunitat Valenciana un conveni de col·laboració per tercer any consecutiu que aborda dues àrees. D’una banda, pal·liar les necessitats bàsiques de famílies en situació precària i, d’altra banda, l'ajuda a families amb xiquets en perill d'exclusió social. La signatura ha tingut lloc aquest 10 de novembre en la Fundación Mutua Levante i, a banda del conveni, s’ha donat a conèixer que la Fundación Mutua Levante serà la primera empresa de la Comunitat Valenciana en adherir-se al Pla Reacciona aquest 2023.

Gran part de les ajudes econòmiques de la Mutua, aniran destinades als xiquets en perill d’exclusió social. Segons ha informat Rafael Gandia, president de la Creu Roja Comunitat Valenciana: “La infància és el col·lectiu més vulnerable, per això són importants els programes d'atenció a la infància”. Gandia, per una altra banda, ha volgut destacar la situació social actual:”Les últimes crisis s'han anat encadenant i han generat un nivell de pobresa diferent del que coneixíem anteriors, perquè ara hi ha famílies que fins tenint treball no poden arribar a final de mes. “Al voltant de 550.000 persones es troben en risc de pobresa extrema i unes 1.200.000 en risc d'exclusió social. Per això, des de la Creu Roja hem posat en marxa el Pla Reacciona, on la Fundación Mutua Levante ens tirarà una mà”.

Elena Turrión, consellera executiva de Mutua Levante i Vicepresidenta de Fundación Mutua Levante ha adherit: “'Volem continuar fent aquesta aposta ferma i avançar junts. Enguany fem un pas més i ens unim al Pla Reacciona, que suposa una resposta directa, immediata i pròxima a les llars que l'estan passant malament en aquesta situació de crisi”.

Per part seua, Aranza de Gràcia, Consellera de Polítiques Inclusives de l'Ajuntament d'Alcoi ha afegit: “Des de l'Ajuntament agraïm a la Creu Roja i a la Fundació Mútua Llevant la seua ajuda als sectors més vulnerables. Entre tots farem possible que les persones que ho necessiten tinga les necessitats cobertes”.

En la firma del conveni també ha estat present Miguel Ángel Rodríguez, Coordinador Autonòmic Creu Roja Comunitat Valenciana, qui és el responsable de comunicar totes les necessitats de la Creu Roja a la Fundación Mutua Levante perquè, entre tots, es puga contribuir al benestar dels ciutadans.