El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fundeun porta a les nostres comarques un fòrum sobre indústria 4.0

El regidor de Indústria, Manolo Gomicia, en la presentació del fòrum amb el director genrent de Fundeun.

Tota la programació i la via d'inscripció es pot trobar en el següent enllaç. La inscripció és gratuïta, però limitada a l'aforament de l'espai.

L'esdeveniment tindrà lloc el 4 d'octubre en el parc tecnològic d'ACTIU

Sota el nom "Finançament per a la innovació intel·ligent: cap a la indústria 4.0" la Fundació Empresa Universitat d'Alacant (Fundeun) porta a les nostres comarques per segon any un fòrum sobre digitalització al sector industrial.

La jornada serà inaugurada a les 10 h a càrrec de la directora de l'IVACE, Júlia Company, i de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés. Posteriorment s'han previst una sèrie de ponències, alguna d'elles amb protagonisme alcoià, com la impartida pel tècnic comercial del grup IPYC Ingenieros de Calidad y Producción, Paco Fuster; o per la directora de l'Institut d'economia internacional de la Universitat d'Alacant (BAES), María del Carmen Pastor. A les 13 h tindrà lloc una taula redona, i per a finalitzar la jornada una sessió de models de bones pràctiques, a càrrec de representants de l'empresa Actiu i del grup KH Vives.

El director gerent de la Fundació, Rafael Lafont, agraeix la tasca de col·laboració per part de l'Ajuntament d'Alcoi, i remarca que "totes les empreses han de ser conscients que s'ha de dur a terme una digitalització gradual en la seua cadena de valor per tal de formar part de la indústria 4.0 i així obtenir el màxim avantatge competitiu".

La Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), ha finançat part d'aquest fòrum.