El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fundeun ajuda a aconseguir la indústria 4.0 a Alcoi amb un fòrum

Fòrum de Fundeun / R. Lledó
S'ha organitzat a l'Àgora d'Alcoi amb més de 80 inscrits

Un dels objectius del fòrum és comprendre millor les transformacions digitals i estructurals, o donar a conéixer recursos, mecanismes d'ajuda i finançament. L'encontre, que ha reunit més de 80 persones i a ponents de primer nivell, ha estat inaugurat per Júlia Company, Toni Francés, i el director de Fundeun, Iván Sempere

La Fundació Empresa de la Universitat d'Alacant (Fundeun) ha estat a Alcoi per organitzar un fòrum que ha tractat sobre el finançament d'empreses amb l'objectiu d'arribar a la Indústria 4.0. Han estat inscrits en aquest esdeveniment gratuït més de 80 emprenedors, empreses i estudiants. Tota la programació del fòrum podeu consultar-la en aquest enllaç.

Ivan Sempere, president de Fundeun, ha dit als empresaris que "hem de creure més en nosaltres". Sempere també ha comentat que "empresaris i administració han d'anar junts" amb la finalitat "d'arribar al benestar dels ciutadans". Alguns dels objectius del fòrum és comprendre millor les transformacions digitals i estructurals, o donar a conèixer recursos, mecanismes d'ajuda i finançament.

La directora de l'IVACE, Júlia Company, i l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, també han donat la benvinguda als participants en l'acte de Fundeun. Francés ha destacat que estan "contents" d'acollir aquest fòrum amb ponents de primer nivell. També ha afirmat que l'acte organitzat a Àgora és una bona manera que "no es produïsca la bretxa digital entre empreses".

En representació d'IVACE, Company ha aprofitat per a parlar de l'Agenda d'Indústria 4.0 i contar els seus avantatges, com és el fet d'impulsar la transformació digital del nostre model productiu cap a una indústria intel·ligent, sostenible i integradora.