El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Fundhialmet rep el premi Empresa Inspiradora de les comarques de JOVEMPA

El president provincial de JOVEMPA, David Santiago, presenta els premis amb el presidemnt comarcal Quino Palací, i el regidor de promoció econòmica, Alberto Belda

L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el dijous 20 de febrer a partir de les 17,30 hores a l'IVAM CADA d'Alcoi.

Alcoi acollirà el lliurament de premis provincial de l'Associació de Joves Empresaris, JOVEMPA. Hi ha un premiat per comarca i de les nostres el premi empresa inspiradora és per a Fundhialmet, de David i Javier Miró. 

L'Associació de Joves Empresaris de la Província d'Alacant, JOVEMPA, celebra la quarta edició dels premis "Empreses Inspiradores", on es reconeix la trajectòria i implicació d'una empresa per cadascuna de les comarques alacantines. I enguany ha decidit celebrar-ho en Alcoi. El president de JOVEMPA a l'Alcoià i el Comtat, Quino Palací, convida a "tot el teixit econòmic, social i cultural d'Alcoi que ens acompanye, perquè posem en valor empreses que, considerem, estan realitzant una acció econòmica i social important que no es queda portes a dins de l'empresa, si no que aporta valors molt importants". 

El lliurament de premis tindrà lloc el 20 de febrer a partir de les 17.30 hores a l'IVAM CADA d'Alcoi, però abans tindrà lloc una trobada gastronòmica amb empresaris de tota la província, per tal de "donar a conéixer la cultura festiva d'Alcoi". Quino Palací explica que es comptarà amb les experiències de dos dissenyadors. Santi Carbonell i Victor Ferrer; i dos empreses, el Taller de Piñero i Dulces Hispania. 

 

Premis Empreses Inspiradores

I l'empresa de les nostres comarques que rebrà el premi a Empresa Inspiradora és Fundhialmet, del David i Javier Miró. Una fosa que ha superat els 100 anys de vida i que ha sabut reconvertir-se a l'evolució del món industrial. 

La resta de premis són els següents:Class Spain per JOVEMPA de l'Alacantí; Innovarty pel Vinalopó; CLAVEi - Clave Informática per Elx; Sánchez Butrón Abogados pel Baix Segura; Vives Pons per la Marina Alta; i Solmassegur per la Marina Baixa. JOVEMPA aglutina un total de 530 empreses a tota la província d'Alacant.