El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Futbol base per celebrar el centenari d’El Collao a Alcoi

La fase prèvia es jugarà al Francisco Laporta del 27 al 30 de desembre

Els equips infantils i cadets dels jocs escolars d’Alcoi tindran l’oportunitat de jugar al Camp del Collao. Es tracta de la primera activitat per celebrar el seu centenari. La fase prèvia del torneig es jugarà al Francisco Laporta del 27 al 30 de desembre, mentre que les finals i semifinals es jugaran a El Collao en gener.

Alberto Belda, regidor d’Esports, explica que els equips infantils i cadets tornen a estar en els jocs escolars. A hores d’ara es desconeix la data exacta en què es jugaran a El Collao les semifinals i finals, ja que es vol evitar trencar la rutina d’entrenaments del primer equip de l’Alcoyano i cal preservar la gespa.

Belda insisteix en el fet que el torneig se celebra en categories infantils i cadet perquè la majoria d’ells ja estan vacunats. Unión Alcoyana Seguros és el principal patrocinador dels jocs escolars i, òbviament, al torneig només poden participar els jugadors que pertanyen a equips del joc escolar.

Francisco Moral, president del CF Pista i representant del col·lectiu de futbol base, agraeix el suport de l’Ajuntament d’Alcoi i recorda que hi ha “perspectives de què l'any que ve puga aconseguir-se una lliga juvenil”.

Millores a El Collao

L’Ajuntament ha anunciat obres i millores al Camp del Collao. Es pintarà tota la part exterior i es penjarà una rèplica del cartell original. A l'interior es reformaran els lavabos, els bars i la grada de Gol B. L'Ajuntament ha aprovat el projecte de reforma per més de 131.000 euros. El Collao és el cinqué camp més antic d'Espanya, inaugurat el 28 d'agost de 1921.