El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Futbol: L'Ontinyent anuncia la seua desaparició imminent

Si es confirma la notica definitivament, baixarà a Tercera i els punts d'ací a final de temporada els sumaran els seus rivals. No se sap res dels diners que els empresaris van dir que posarien.

No hi ha res a fer. L'Ontinyent no acabarà el mes de març. Ho ha anunciat la primera plantilla en un comunicat oficial en què reconeixen que fa entre tres i cinc mesos que no cobren i que la situació no es pot sostindre. Divendres, Luis Ortiz, president, oferirà una roda de premsa.

Es confirma la tragèdia. Tot i superada la darrera crisi institucional amb l'entrada de capital de l'empresariat d'Ontinyent, la primera plantilla i el club han anunciat en un comunicat que l'equip de la Vall d'Albaida no tornarà a jugar. Una lamentable situació que es pren a dos dies que el club complisca 88 anys.

De confirmar-se la notícia, els equips que encara no han jugat contra l'Ontinyent en les jornades que resten sumaran els tres punts. Tal com diu l'article 77 del codi disciplinari d'RFEF, l'equip haurà d'abonar una sanció, descendirà a Tercera si no desapareix i en les jornades restants perdrà tots els seus partits de la segona volta que li resten per jugar.

 El president Luis Ortiz, ha anunciat una roda de premsa per a demà on s'aclarirà tot. Això sí, la plantilla s'ha acomiadat aquest dijous i tot i que "volen continuar competint, els clubs els ha comunicat que estan alliberats d'anar a fer faena l'endemà".

Els jugadors han reconegut que alguns d'ells fa cinc mesos que no cobren, i que han hagut de costejar els tractaments mèdics de la seua butxaca.