El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gabriel Andreu Moya, alumne de La Salle, aconsegueix el 1r premi nacional de la II Edició del concurs de relats curts

Marc Segura, director de La Salle, Gabriel Andreu, alumne, i Aranzazú Ripoll, professora de Biologia

En aquest concurs, els estudiants han de fer un recorregut per totes aquelles activitats que realitzem diàriament, així com dels elements que componen la nostra casa, per comprovar que moltes d'elles no serien possibles sense l'existència de la mineria.

L'alumne de 4t d'ESO de La Salle, Gabriel Andreu Moya, ha aconseguit el 1r premi nacional de la II Edició del concurs relats curts "La minería sostenible en tu vida"

Per segon any, el col·legi La Salle va rebre la invitació per a participar en el concurs de relats curts, organitzat pel Consell Superior de Col·legis d'Enginyers de Mines, baix el títol "La minería sostenible en tu vida". En aquest concurs, els estudiants han de fer un recorregut per totes aquelles activitats que realitzem diàriament, així com dels elements que componen la nostra casa, per comprovar que moltes d'elles no serien possibles sense l'existència de la mineria. 

En aquest sentit, es va plantejar el segon concurs de relats curts i, des de l'assignatura de Biologia, es va animar als alumnes a participar. 

D'aquesta manera, Gabriel A. Moya va ser seleccionat com a guanyador pel Col·legi Oificial d'Enginyers de Mines de Llevant i, posteriorment, també ha estat guanyador del concurs nacional atorgat pel Consell Superior de Col·legis d'Enginyers de Mines.