El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gabriel Francés Reig ha fet el pregó de festes en honor a la "Mareta" de Cocentaina

El dissabte 6 d'abril es va celebrar a la vesprada l'acte que s'encarrega d'anunciar que les festes en honor a la Mare de Déu del Miracle comencen.


El dissabte 6 d'abril, Cocentaina va viure el primer dia d'actes de les seues festes en honor a la Mare de Déu del Miracle.

A les 10.00 h, la Colla Mal Passet acompanyada de Pep Jimeno (Pep Botifarra), van anar pels carrers de la localitat anunciant que a la vesprada es llegiria el pregó i, més tard, es va realitzar el volteig general de campanes.

Poc abans del pregó al Centre Cultural el Teular, la Unió Musical Contestana, va realitzar un concert en honor a la Mare de Déu, que donaria pas al Pregó de festes, de la mà de Gabriel Francés Reig. Aquest pregó és l'anunci de què s'apropen actes en honor de la volguda "Mareta".

Aquestes festivitats començaran el dia 21 d'abril i finalitzaran el 25 d'abril, quan començarà el novenari fins al 3 de maig. Danses, misses, ofrenes o processons seran algunes de les activitats que realitzaran els contestans en honor a la Mare de Déu del Miracle.