El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gabriel Tomàs, alcalde de Muro: "No són restriccions de la llibertat, sinó per detenir una pandèmia que s'ha endut moltes vides"

Muro / AM

L'alcale, Gabriel Pascual, ha confirmat que a hores d'ara Muro no va a a ser confinat.

Muro té una de les majors taxes d'incidència de la Covid-19 al territori valencià. El municipi d'El Comtat suma 8 nous casos en l'última actualització, i té 39 casos detectats en l'última quinzena. La taxa per cada 100.000 habitants és de 419 casos positius segons Sanitat.

Com també succeïx a Ibi, Muro farà més vigilància i la Policia estarà atenta per evitar encontres socials i festes privades, segons ha confirmat l'alcalde de Muro, Gabriel Pascual, a ARAMULTIMÈDIA. Pascual també s'ha sentit molest amb la difusió del bulo de que Muro anava a ser confinat. L'alcalde confirma que això és totalment fals i assegura que desmentir eixe tipus de bulos "desgasta molt".


Hi ha restriccions de persones en molts àmbits i la seu d'AFA Muro està tancada per ordre de Conselleria. Un dels punts on més gent pot concentrar-se aquest cap de setmana de Tots Sants és al cementeri. Gabriel Tomàs recorda que la propietat d'aquest lloc és "privada", ja que pertany a l'Església. El que sí que ha fet l'Ajuntament és facilitar el protocol a l'Església per tal que puguen complir-lo d'una forma més fàcil.


Tomás indica que "és temps de què la societat faça un pas endavant". Aquestes mesures "no són restriccions de la llibertat, sinó per detindre una pandèmia que s'ha endut moltes vides. Hem de sumar entre tots".