El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gabriel Tomàs, alcalde de Muro, sobre la reparació dels barracons del Bracal: "Quan plou, continua entrant aigua per les finestres"

S'han invertit 440.000 euros en una reforma integral dels actuals barracons, però la comunitat educativa i el govern volien uns nous.

El curs ha començat també al CEIP Bracal de Muro, el col·legi construït amb barracons des de fa més de 12 anys. Conselleria ha decidit no construir uns nous barracons mentre esperen la construcció d'un nou col.le, sinó que va millorar i reparar els antics. Segons indica l'alcalde Muro, Gabriel Tomàs a ARAMULTIMÈDIA, després de les millores de Conselleria "quan plou, continua entrant aigua per les finestres".

La situació i els protocols de la Covid-19 se sumen als barracons al Bracal de Muro. Finalment, la Conselleria d'Educació ha fet una reforma integral dels Barracons del Bracal, perquè estiguen en "condicions òptimes". L'Ajuntament havia demanat el trasllat a uns barracons nous, però Educació ho considera "inviable" perquè no arribaria a temps per a l'inici de curs. S'han invertit 440.000 euros en una reforma integral dels actuals.

A banda dels barracons, l'empresa adjudicatària que estava construint el nou i definitiu Bracal ha fet una 'jugada fosca' als pares, mares, ajuntament i Conselleria. Va fer que el govern autonòmic trencara el contracte, ja que no va complir amb l'execució de l'obra. A causa d'açò, tot s'ha endarrerit i els xiquets, si tot va bé, podrien tindre un nou cole a principis de 2022.