El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gaianes abandona la Mancomunitat amb crítiques de falta de consens i transparència

Gaianes. Imatge de la web de la Mancomunitat

L'alcalde de Gaianes assegura que "paguem molt i rebem poc, a més a més s'ha convertit en un organisme on el consens no té cabuda". Des de la Mancomunitat lamenten la voluntat de separació, però no entren a valorar les crítiques.

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat perdrà un dels seus municipis si Gaianes finalment l'abandona, com ha anunciat el seu alcalde Agustí Martínez, de Compromís. Agustí ha sigut dur en les crítiques i assegura que es fa "un ús partidista". En un comunicat que es pot llegir íntegre al final de la notícia, Martínez diu que "la situació ha arribat a un punt de no retorn amb alliberats posats a dit, oposicions amb nocturnitat i traïdoria que posteriorment s'anul·len o retribucions per al President com a pagament de favors".

Des de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat asseguren que "lamentem la voluntat de separació de Gaianes de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, però no entrem a valorar les opinions de l'edil de Gaianes. La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat és una entitat que té com a objectiu proporcionar serveis a la ciutadania de tots i cadascun dels municipis que la integren, al marge de colors polítics. Aquests serveis han augmentat considerablement en els últims anys i han repercutit en la totalitat de la ciutadania dels municipis menuts i grans. Seguirem treballant per a sumar nous municipis a aquest projecte amb la ferma voluntat de proporcionar serveis públics centrats en les necessitats de la ciutadania".


A continuació el comunicat emés per Compromís per Gaianes i el seu alcalde Agustí Martínez.

 

 

Gaianes abandona la Mancomunitat L'Alcoià Comtat per falta de consens i transparència en la gestió.


Agustí Martínez, alcalde de Gaianes expressa "amb una situació econòmica i social molt complicada, la Mancomunitat hauria d'estar treballant i millorant serveis per als pobles més menuts i malauradament no ha estat així".

L'alcalde declara "Els pobles menuts necessitem serveis que per la falta de tècnics no podem prestar des dels ajuntaments, però amb l'actual direcció de la Mancomunitat els pobles es veuen abocats a abandonar-la. Paguem molt i rebem poc, a més a més s'ha convertit en un organisme on el consens no té cabuda".

"Com a membre fundador de la Mancomunitat l'Alcoià Comtat, em crec la Manco i és una llàstima que se'n faça un ús partidista. No arribarà lluny seguint així. Espere que canvien les coses..." ha insistit l'alcalde.

La situació ha arribat a un punt de no retorn amb alliberats posats a dit, oposicions amb nocturnitat i traïdoria que posteriorment s'anul·len o retribucions per al President com a pagament de favors.

"Si canvien les formes actuals i es retorna a l'esperit inicial on els projectes i les decisions es prenien per majoria de tots els pobles, ens tornarem a retrobar. Si Gaianes i altres pobles han abandonat la Manco, caldria que els dirigents socialistes feren un pensament, han de canviar l'actitud, si no definitivament es convertirà en un altre -xiringuito-" ha finalitzat l'alcalde.
 

Agustí Martínez
Alcalde de Gaianes