El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gaizka Porras i Iker Gómez, al Campionat d'Espanya de judo

Competidors del Judo Club Alcoi a Castelló / JCA
Es disputarà del 4 al 6 de maig en Talavera de la reina i allí estaran els del Judo Club Alcoi

Talavera de la Reina, a Toledo, acollirà el Campionat d'Espanya de Judo en edat escolar i dirigit a esportistes de les categories Infantil i Cadet. Allí competiran dos membres del Judo Club Alcoi, que abastaren la classificació després de la tercera jornada interprovincial dels jocs esportius. Gaizka Porras i Iker Gómez, quedant primer en -55qg i segon en -60qg respectivament, aconseguiren la classificació per al Nacional.

Talavera de la Reina, a Toledo, acollirà el Campionat d'Espanya de Judo en edat escolar i dirigit a esportistes de les categories Infantil i Cadet. Allí competiran dos membres del Judo Club Alcoi, que abastaren la classificació després de la tercera jornada interprovincial dels jocs esportius disputada a Castelló. Gaizka Porras i Iker Gómez, quedant primer en -55qg i segon en -60qg respectivament, aconseguiren la classificació per al Nacional.

Per la seua banda, María Sancha i Raúl Fernández pujaren al tercer lloc del podi després d'una bona competició. I Guillermo Pascual, Llum Llopis i Eva Mollà es van quedar a les portes del bronze obtenint un cinqué lloc molt disputat.