El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gaizka Porras, judoka alcoià, queda subcampió de l‘european cup d’Udine

Un dels combats

Gran resultat per a l’esportista d’Alcoi, que li ha suposat la convocatòria per al pròxim campionat d’Europa junior a celebrar en la ciutat de Luxemburg entre el 6 i el 12 de setembre.

Durant els dies 11 i 12 d’agost es va celebrar a la ciutat italiana d’Udine l’última prova del circuit europeu de copes d’Europa de la categoria júnior de judo. En aquesta competició, el judoka alcoià, Gaizka Porras, va ser convocat per a participar-hi per la federació espanyola de judo a la categoria de menys de 60kg.

Gaizka va arribar en bon moment de forma, encara que els resultats no li estaven acompanyant. Per tant, aquesta era una bona oportunitat per a fer una bona competició.

Porras va començar guanyant en primera ronda per la màxima davant el romanes Andrei Anghel, en la següent ronda va superar l'israelià i es va plantar així en quarts de final, on va derrotar per amonestacions a l'austríac.

En semifinals es va enfrontar amb el georgià, un dels favorits. Després d'un combat molt disputat, Gaiza va aconseguir guanyar-lo amb una excel·lent tècnica en la golden score (tècnica d'or).

Ja en la final, no va poder derrotar al francés Romain Valadier, per una xicoteta errada que li va costar el combat. D'aquesta manera va quedar subcampió de l'european cup d'Udine.

Gràcies a aquesta bona competició, Gaizka ha entrat en la convocatòria per al pròxim campionat d’Europa junior a celebrar en la ciutat de Luxemburg entre el 6 i el 12 de setembre.