El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Garabatos y Ocho patos, motivació festera des de casa per als més menuts

Un dels cartells pintats pels xiuqtes i xiquetes
  • Els reptes de l'escola per a tota la família continauran durant tot el confinament

És una de les escoles infantils d'Alcoi més innovadores i que més fan partícips a la Societat les seues activitats. En temps de confinament, han tractat de motivar pares, mares i menuts amb activitats tan interessants com la creació artística. Els xiquets i xiquetes han dibuixat el seu cartell de festes.

Què fer amb els xiquets? Com motivar-os? Com invertir el abundant temps lliure? I sobretot, com jo fem amb els més menuts? L'escola infantil 'Garabatos y Ocho Patos' segueix molt d'aprop el seu alumnat principalment a través del canal de Facebook i ha encetat una sèrie d'activitats que ha despertat l'interés -per exemple- de l'Associació de Sant Jordi.

I és que Carolina Llinares, una de les mestres, ha tingut la brillant idea de proposar a pares, mares i menuts que dibuixaren la seua pròpia versió del cartell de Festes d'Alcoi. Com que anar a la plaça de l'Ajuntament resulta impossible, quina millor proposta que fer cadascun el seu.

I així ha estat, perquè molts xiquets han fet el seu cartell i han afegit -tal com marcaven les bases, una frase solidària (ajudat pels pares, clar). El resultat és espectacular, com es pot veure a alguns els dibuixos que Raquel Gadea, propietària de l'escoleta, ha remés a ARAAMULTIMÈDIA.

 

Les activitats no acaben ací, perquè per a cada setmana hi ha un repte. Per a la Setmana Santa, pares i mares hauran d'interactuar amb els seus xiquets amagant-los per la casa els ouets de xocolata de Pasqua.

I el canal de youtube amb cons i històries continua obert amb noves propostes.