El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gaudeix a Teatre Rio d’Ibi del teatre ‘Las aventuras de Frankenstein’

Gaudeix a Teatre Rio d’Ibi del teatre ‘Las aventuras de Frankenstein’
La cita serà el dia 24 de febrer a les 20.00 h i el preu de les entrades són entre 15 i 12 € en platea i 10 en amfiteatre

El teatre ‘Las aventuras de Frankenstein’ es podrà vorer el dia 24 de febrer a Teatro Rio d’Ibi a les 20.00 h

 ‘Las aventuras de Frankenstein’ és l’obra de teatre que acollirà Ibi, dins de la programació a Teatre Rio, el pròxim 24 de febrer a les 20.00 h i el preu de les entrades és de 15 i 12 € en platea i 10 € en amfiteatre.

Aquesta obra és un dels grans clàssics del Teatre negre de Praga basada en novel·la mundialment coneguda i escrita en 1818 per Mary Shelley “Frankenstein’”, obra que s'erigeix com el primer llibre d'horror i ficció de tots els temps.

Una obra adaptada per a tota la família, que malgrat el seu tenebrós títol, omple escenari de diversió, participació, color i efectes màgics que quedaran gravats en la retina de tots els assistents.

No és una obra de terror, sinó completament humorística i autoritzada per a tots els públics. Creant màgia a partir de la foscor. 12 actors seran els encarregats de posar en escena durant una hora i mitja aquesta obra escrita per Michael Kocourek i Pavel Prenen, membres del grup, per a recórrer al costat dels espectadors a bord de trens, vaixells i carrosses diverses ciutats europees, i acabar aterrant en *Transilvania. Allí coneixeran com es va crear al personatge de Frankestein.

A més, diumenge dia 25 a les 18.00 h. tindrà lloc el festival a benefici d’Adivi.