El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gaudeix de 100 curts des de casa amb ANIMALCOI

Com aquest cap de setmana segurament estigues molt a casa, et proposem un pla diferent. Gaudeix d'un centenar de curtmetratges, que es presenten al primer concurs d'Animalcoi. Ací tens el programa on detallen l'hora d'estrena de cada grup de curts, i en aquesta plataforma pots vore'ls durant el 13, 14 i 15 de novembre. També pots votar el teu favorit!

Del 13 al 15 de novembre ANIMALCOI emetrà en línia els 100 curtmetratges d'animació que opten als premis del Festival. Humor, amor, drama, acció, familiars o tan sols per a adults: hi ha molta varietat on triar, i també pots votar el teu favorit. Et facilitem el programa i els enllaços per a no perdre't Animalcoi.

Un d'eixos projectes que va nàixer abans de la pandèmia i que s'ha vist interromput és ANIMALCOI, el Festival d'Animació. La idea és que compte amb xarrades, tallers, conferències i molt més, però serà el novembre del 2021 quan finalment se celebre el Festival. 

Però hi havia una activitat que no podia esperar un any: el concurs de curtmetratges. La directora d'Animalcoi, Diana Cortés, ens explica en el vídeo que quan es va prendre la decisió d'ajornar el Festival ja s'havien rebut més de 900 curtmetratges de 70 països per a participar en el concurs. Assegura que la qualitat és altíssima, i no podien esperar un any per a oferir-los al públic en general. 

Així les coses, aquest cap de setmana, del 13 al 15 de novembre, tindrà lloc el concurs de premis ANIMALCOI. S'han seleccionat un total de cent curtmetratges que concursen en una de les tres categories: el premi Caixa Ontinyent, obert a estudiants i amb una temàtica de drets socials; el premi Fundació Mutua Levante, obert a professionals i amb el tema 'confiança mútua'; i el premi Grup Solitium, per a curts realitzats entre els anys 2016 i 2019. També el públic podrà votar el seu curtmetratge favorit.

Tot comença divendres 13 de novembre a les 19 hores amb la inauguració en línia. S'han fet grups de curtmetratges per temàtica o seccions que s'estrenaran a hores determinades durant tot el cap de setmana. Pots vore'ls tots des de la plataforma Festhome, i consultar el programa complet ací o clicant en la imatge que tens a continuació:

 

ANIMALCOI està organitzat per l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, amb col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi i el patrocini de les tres empreses que donen nom als premis.