El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gaudeix del concert de Guitarra d'Hiroshi Fujii a Alcoi

El pròxim 23 de desembre tindrà lloc al Teatre Calderón d'Alcoi, el concert de guitarra d'Hiroshi Fujii ' Fa 25 anys' .

Amb motiu dels seus 25 anys a Alcoi, el japonés-alcoià Hiroshi Fujii ha preparat un concert de guitarra clàssica el dia 23 de desembre al Teatre Calderón a les 19.00 h.

L'artista ha preparat obres com Granados, Tárrega, Barris, Ponce, Myers, Tedescoi, José Luís González i culminarà amb Nadales. A més s’interpretarà Platero i Jo de Juan Ramón Jiménez amb narració, soprano i la guitarra.

Hiroshi tocarà la seua guitarra i també cantarà el cor d’usuaris de Centre de Dia de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca “RECORDEM En CANTAR”.

A la presentació del concert Hiroshi ha assenyalat que "aquesta volta tocaré solament la guitarra amb molts col·laboradors i el cant de l'associació que cantaran tres nadales".

Aquest concert és solidari i el recaptat anirà destinat a l'associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca i a la sortida es lliurarà un CD amb les obres interpretades en el concert a tot el públic assistent. El donatiu serà de 10 euros. De segur que serà un concert magnífic.