El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gaudeix del musical infantil 'De Simba a Kiara, Tributo Rey León' a Teatre Rio d'Ibi

Gaudeix del musical infantil 'De Simba a Kiara, Tributo Rey León' a Teatre Rio d'Ibi
La cita serà dissabte dia 20 a les 19.00 h

Teatre Rio a Ibi continua delectan al seu públic, i aquesta vegada ho farà el dia 20 de gener amb el musical infantil 'De Simba a Kiara, Tributo Rey León' a les 19.00 h.

Reserva el dia 20 de gener i porta els teus fills a vorer el musical infantil 'De Simba a Kiara, Tributo Rey León', a les 19.00 h a Teatre Rio d'Ibi.

El mes de gener ha començat a Teatre Rio d'Ibi, carregat d'activitats que faran divertits els caps de setmana per a tota la família. En concret, aquest dissabte dia 20 de gener tindrà lloc, el musical infantil 'De Simba a Kiara, Tributo Rey León'. 

Després de l'èxit de les pel·lícules i cançons i gràcies al musical en el Teatre Lope de Vega de Madrid, 'El Rey León' és, sens dubte, la referència del moment. Per això volen portar els seus temes musicals per tota Espanya fent-se càrrec una de les millors Companyies d'Espanya en espectacles familiars, la Companyia Onbeat.

En el musical infantil del pròxim dissabte els adults i xiquets podran gaudir d'una gran nit i podran escoltar tots dels temes del Rey León 1, 2 i 3 i alguns mai cantats a Espanya.

Per altra banda, el dia 26 a les 19.45 h tindrà lloc el festival de música antiga