El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Gaudeix del rol en viu amb la 'Evil Weekend'

Roda de premsa per presentar la iniciativa, amb la regidora de Joventut i un dels organitzadors

Ací trobareu més informació de la 'Evil Weekend'.

Es tracta d'una iniciativa que portarà a Alcoi distintes activitats relacionades amb el món del rol fantàstic i medieval. Tindrà lloc a les instal·lacions del Centre Cervantes Jove (CCJ) entre el 12 i el 14 d'octubre.

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi ha posat en marxa l'activitat en col·laboració amb l'empresa Evilteilors. Al llarg del cap de setmana, en l'àrea del CCJ i de l'skatepark que hi ha al riu Riquer, s'organitzaran tornejos de Softcombat, concursos de caracterització d'estètica fantàstica, tirotejos Nerf, debats i xerrades.

La inscripció a aquestes activitats es pot formalitzar durant el cap de setmana en el mateix CCJ. Per al que si que es requereix inscripció prèvia és per a les sessions de rol en viu, alguna de les quals tindrà lloc a l'interior del refugi de Cervantes. Els guanyadors de cadascuna de les competicions rebran entrades per a l'esdeveniment DrachenFest.

Un dels organitzadors de la 'Evil Weekend', Pau Romero, destaca el "caràcter transversal de la iniciativa", enfocada a gent d'entre 14 i 30 anys, per a participar en la qual "no es necessita cap formació prèvia". Reconeix també que encara que les places d'inscripció són limitades, "la gent també pot gaudir pel simple fet de contemplar les activitats".

La regidora de Joventut, Maria Baca, considera que la iniciativa "pot ser una bona forma d'aglutinar els diferents grups d'aficionats que a la nostra ciutat gaudeixen del rol en viu".

Ací es poden trobar tots els horaris: