El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gaudeix del Sainet 'Maleïts Diners' organitzat per l'associació de Sant Maure Màrtir

Gaudeix del Sainet 'Maleïts Diners' organitzat per l'associació de Sant Maure Màrtir / Comunicació Alcoi
Aquesta representació està dins de la 'IV Gala Somriures per Somriures'

L'Associació de Sant Maure Màrtir ha organitzat la representació del sainet 'Maleïts Diners', d'Ana García Pascual el pròxim 18 de novembre.

La representació del sainet 'Maleïts Diners', d'Ana García Pascual, tindrà lloc al teatre de l'obra salesiana de Sant Vicent Ferrer el dia 18 de novembre a les 18 h i a les 20.30 h. L'espectacle ho ha organitzat l'Associació de Sant Maure Màrtir.

José Domingo Sempre, el president de l'Associació, ha dit en la roda de premsa que l'obra "s'emmarca dins de la 'IV Gala Somriures per Somriures', i que "els beneficis seran destinats al projecte de suport educatiu Don Bosco Salesians d'Alcoi".

També s'ha organitzat per al 29 de novembre, una donació de sang, de 16.30 h a 20.30 h en el carrer El Camí, 40, i una campanya de conscienciació per a fomentar la donació d'òrgans.

A més, José Luís Llopis, el consiliari de l’Associació ha recordat l’acte sacramental dedicat als joves que tindrà lloc el segon dia del tridu; JADA (grup al servei de l’arxiprestat d’Alcoi) serà l’encarregat de la seua organització.

I per últim, el regidor de Cultura, Raül Llopis ha destacat la important tasca solidària que fa l'Associació de Sant Maure Màrtir.