El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gaudeix del Teatre 'Sumario 3/94' a Teatre Rio d'Ibi

Gaudeix del Teatre 'Sumario 3/94' a Teatre Rio d'Ibi
L'esdeveniment tindrà lloc el dia 22 de juny a les 20.30 h

Teatre Rio d'Ibi acull el dia 22 de juny el teatre 'Sumario 3/94' a les 20.30 h Les entrades estan a la venda en www.ticketmaster.es per 8/6 € en platea i 4 € en amfiteatre.

El pròxim 22 de juny a les 20.30 tindrà lloc a Teatre Rio d'Ibi el teatre 'Sumario 3/94', amb Dolores Recuerda, Vicente Arlandis Ruiz i Vicente Arlandis Recuerda.

El teatre conta la història d'un veí d'Ibi. El 25 de juny de 1994, Vicente Arlandis Ruiz, és detingut per la Guàrdia Civil. Està sent investigat per l'assassinat de María Lidia Bornay Bernabeu, veïna d'Ibi i de 84 anys. Ell mateix havia denunciat la seua desaparició quatre dies abans, estranyat que María Lidia no contestara a les seues trucades.

Quan la Guàrdia Civil entra en el seu domicili, el cadàver presenta múltiples signes de violència. Vicente Arlandis Ruiz és acusat i finalment declarat culpable d'aquest assassinat. És condemnat a 29 anys, 6 mesos i 1 dia de presó. Va complir condemna en diverses presons de l'Estat i va estar empresonat durant 13 anys, 7 mesos i 10 dies. 23 anys més tard, Vicente Arlandis, fill de l'acusat decideix emprendre un projecte per a explicar la història del seu pare, usant dos formats:

Una peça escènica i una novel·la escrita per Vicente Arlandis i Miguel Ángel Martínez.

Les entrades estan a la venda en www.ticketmaster.es per 8/6 € en platea i 4 € en amfiteatre.