El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gemma Figuerola guanya el premi Emprendeaventur@ 2019 amb el seu projecte “Tangente de 90”

Es tracta d’un projecte dins del sector de la moda, en el qual el disseny i la fabricació de roba té criteris sostenibles i biosintètics, que redueixen la generació de residus.

El projecte “Tangente de 90”, liderat per Gemma Figuerola, ha guanyat el premi Emprendeaventu@ 2019, que està organitzat per la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i El Comtat, amb col·laboració de CEEI i JOVEMPA.

Dels 7 projectes que han participat, ha guanyat “Tangente 90”, que tracta sobre disseny i fabricació de roba mitjançant criteris sostenibles i biosintètics, que redueixen la generació de residus.

Amb aquest any, sumen ja 9 edicions les que s’han celebrat a les nostres comarques, i tenen com a objectiu dinamitzar i fomentar el desenvolupament econòmic dels municipis que formen la Mancomunitat. El programa Emprendeaventu@ ajuda als emprenedors a posar en marxa un projecte i a millorar les tècniques de gestió empresarial.

Primer s’han realitzat quatre sessions de treball, per a la capacitació en matèries com màrqueting, gestió d’equips, definició del model de negoci i gestió econòmica i financera. A més, s’ha establert una tutoria conjunta per a resoldre dubtes. Després es realitza la fase de presentació de projectes i el concurs.