El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gemma Azor, de l'IES Andreu Sempere, premiada al Certamen de Joves Investigadors de l'IES Malilla de València

Gemma acompanyada pel director i pels seus pares / Montserrat Planelles

 La tutora de Gemma és Margarita Pérez Gascó

L'alumna de l'IES Andreu Sempere d'Alcoi, Gemma Azor, ha rebut el 3r Premi del V Certamen de Joves Investigadors de l’IES Malilla. El treball presentat es titula 'Las enfermedades hereditarias. La talasemia y yo'. Ha recollit el premi acompanyada del director del IES alcoià, Jesús Martínez, i els seus pares.

El concurs organitzat per l'IES Malilla de València ha comptat amb un guardó per a Gemma Azor, estudiant de 2n de Batxillerat de l'Andreu Sempere. L'IES ha felicitat tant a Gemma com a la seua tutora, Margarita Pérez Gascó del Departament de Biologia i Geologia.

El concurs, organitzat per l'institut valencià, pretén fomentar entre l'alumnat l'interès pel coneixement i per la investigació en qualsevol àmbit del saber. La curiositat natural que senten els joves pel món on viuen pot plasmar-se en investigacions rigoroses.


El certamen, que arriba a la cinquena edició, té la finalitat de promoure l'interès dels joves pel saber i el coneixement, i amb l'objectiu de premiar la dedicació i l'esforç de l'alumnat.