El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Generalitat centralitza tota la informació sobre el Coronavirus en un portal web

Portada del web

La Generalitat Valenciana ha llançat un nou portal web per a donar consells, recomanacions i instruccions al voltant de totes les situacions originades pel Covid-19.

El web busca centralitzar tota la informació autonòmica relativa a aquesta malaltia i els seus efectes col·laterals, enllaça a totes les pàgines que cada conselleria ha creat per a informar del coronavirus i que anirà alimentant en els pròxims dies. La part central de la pàgina s'articula al voltant de tres àrees: la sanitària, la relativa al confinament a casa i la relacionada amb el món del treball i l'empresa.

Entre alguns dels consells que recull el nou web figuren els següents: què he de fer si tinc símptomes?, com es transmet el nou coronavirus?, què puc fer per a protegir-me? A més, també s'inclouen recomanacions de neteja i es respon a qüestions com: quines indicacions i precaucions he de tindre en compte si pretenc visitar a una persona de risc?

Igualment, ofereix consells per a mantindre una bona forma física i mental si s'està en quarantena, així com recomanacions per a gestionar la por o l'ansietat o sobre com actuar amb els xiquets i xiquetes, a més de sobre els recursos educatius per a població infantil i adolescent o consells per a mantindre una bona forma física i mental si s'està a casa.