El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Generalitat centralitza tota la informació sobre el Coronavirus en un portal web

Portada del web

La Generalitat Valenciana ha llançat un nou portal web per a donar consells, recomanacions i instruccions al voltant de totes les situacions originades pel Covid-19.

El web busca centralitzar tota la informació autonòmica relativa a aquesta malaltia i els seus efectes col·laterals, enllaça a totes les pàgines que cada conselleria ha creat per a informar del coronavirus i que anirà alimentant en els pròxims dies. La part central de la pàgina s'articula al voltant de tres àrees: la sanitària, la relativa al confinament a casa i la relacionada amb el món del treball i l'empresa.

Entre alguns dels consells que recull el nou web figuren els següents: què he de fer si tinc símptomes?, com es transmet el nou coronavirus?, què puc fer per a protegir-me? A més, també s'inclouen recomanacions de neteja i es respon a qüestions com: quines indicacions i precaucions he de tindre en compte si pretenc visitar a una persona de risc?

Igualment, ofereix consells per a mantindre una bona forma física i mental si s'està en quarantena, així com recomanacions per a gestionar la por o l'ansietat o sobre com actuar amb els xiquets i xiquetes, a més de sobre els recursos educatius per a població infantil i adolescent o consells per a mantindre una bona forma física i mental si s'està a casa.