El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Generalitat i Ajuntament es comprometen a donar continuïtat al PROP

A través d'un conveni de col·laboració entre la Generalitat Valenciana i el consistori ontinyentí.
  • La Generalitat i l’Ajuntament d’Ontinyent acorden estudiar les pautes a seguir per a la materialització d’aquest Projecte.

  • L’Ajuntament d’Ontinyent destinarà una dependència al carrer Maians, núm. 19 d’Ontinyent, per a la posada en funcionament de l’oficina PROP.

Aquest dimecres s’ha publicat al DOGV la resolució referent al conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament d’Ontinyent per a actualitzar i donar continuïtat al funcionament de l’oficina PROP mixta a la capital de la Vall d’Albaida.

L’objecte del conveni és actualitzar i donar continuïtat al funcionament de l’oficina PROP d’Ontinyent, de manera que La Generalitat (a la publicació del DOGV) manifesta el propòsit de col·laborar amb l’Ajuntament ontinyentí amb aquesta finalitat.

Pel que fa a les obligacions de la Generalitat Valenciana, el document explica que s’entendran com a obligacions generals les derivades del compliment del present conveni. D’aquesta manera, la Generalitat es compromet a proporcionar informació general sobre qualsevol tràmit o procediment i servei de la Generalitat; facilitar informació sobre les ofertes i convocatòries d’ocupació pública; enviar a la ciutadania, quan ho sol·licite, informació sobre els procediments i convocatòries d’ocupació pública, de manera gratuïta i expedir el Certificat de Signatura Electrònica de la Generalitat i del Sistema CL@VE, per a facilitar la identificació de la ciutadania en la seua relació amb les administracions públiqúes, d’entre altres.

Per a la prestació dels serveis, la Generalitat aportarà a aquesta oficina els recursos humans necessaris per a la prestació dels seus serveis d’informació general; dotarà aquesta oficina de la infraestructura de comunicacions necessària per a garantir l’accés a les bases de dades de la Generalitat i realitzarà la instal·lació i manteniment dels programes i bases de dades de la Generalitat necessaris per a l’atenció a la ciutadania.

Per la seua part, l’Ajuntament d’Ontinyent es compromet a proporcionar els elements relacionats amb la imatge corporativa, que inclourà senyalització, aportar a l’oficina el mobiliari i estris necessaris per a la prestació adequada del servei i a assumir les despeses corrents que genere el funcionament de l’oficina, entenent per tals, llum, aigua, comunicacions, correus, telefonia, neteja, seguretat, ascensors, si és el cas, i qualsevol altre necessari per al seu manteniment